Gedser Havn

Enormt potentiale for kommerciel og kulturel udvikling ved Danmarks sydligste punkt


Gedser Havn

I de seneste år har regionen Lolland-Falster oplevet en positiv udvikling inden for kommercielle aktiviteter, turisme og bosætning.

Scandlines ønsker, i samarbejde med Guldborgsund Kommune og Business Lolland-Falster, at ride med på bølgen og tiltrække endnu flere investeringer til regionen. Her repræsenterer særligt de kystnære områder på Lolland-Falster et betydeligt potentiale for nye investeringer.

Området omkring Gedser, Danmarks sydligste punkt, er et af fokusområderne for denne udvikling. Der er mulighed for at udvikle Gedser Havn til både kommercielle og kulturelle formål.

Aktiviteterne i havnen er historisk forankret i færgetrafikken mellem Gedser – Rostock samt en række øvrige maritime virksomheder. Den kommende Femern-tunnel vil generere mere aktivitet i regionen.

Færgetransporten mellem Gedser og Rostock vil fortsat være en vigtig transportmæssig øst-korridor til det kontinentale Europa.

Gedser er endvidere et naturrigt område, hvor naturen og mangfoldige dyrearter trives, hvilket gør det attraktivt for naturturisme både til lands og til vands.

Mulighederne er enorme for kommercielle investeringer indenfor turisme og kultur. Vi ønsker at tiltrække investorer med visioner inden for turisme.

I Business Lolland-Falster er vi klar til at assistere med udvikling og planlægning for interesserede investorer, samt kontakt til relevante samarbejdspartnere og myndigheder.

Stort investeringspotentiale i hjertet af den østlige korridor til det kontinentale Europa.

Fakta

AFSTANDE

Knuthenborg Safaripark – 56 km
Marielyst Strand – 16 km
Shopping – 24 km
Spisesteder – 24 km
Fuglsang Museum – 31 km
Nykøbing F. – 24 km
København – 155 km

Tilbage til kortet

Lær mere

Modtag et detaljeret prospect over investeringsmuligheden Gedser Havn via e-mail.

Tak.
Prospektet er blevet sendt til din e-mail.

Brug for hjælp?

Kontakt Invest in Lolland-Falster for at høre, hvilke grunde og bygninger der findes på Gedser Havn, eller for at modtage uvildig sparring og rådgivning, som kan hjælpe dig med at finde en løsning, som matcher din virksomheds behov.

Mads Stærk

Udviklingschef


+45 2324 4521

mst@businesslf.dk